Söndag - My 22nd B-day

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så blev det söndag och det blev återigen en födelsedag. Vi inledde dagen med ett besök på Brooklyn Bridge, gick ut till ca mitten på bron, njöt av värmen och solen som hade varit ganska frånvarande våra dagar här. 
 
Vi fortsatte sedan ner till Battery Park, hittade en mysig resturang precis vid vattnet och med utsikt över Frihetsgudinnan, blev varsin pizza och vi satt ute och njöt av värmen. Gick därefter ner för att ta båten till Staten Island, det är en gratis färja som åker förbi frihetsgudinnan, så om man är för snål att betala hur många dollar som helst för att åka båten ut till själva ön, kan jag varmt rekommendera denna turen istället. Man får även en fin utsikt över Lower Manhattans skyline. När vi var tillbaka på Manhattan åkte vi upp till SoHo, hittade en mysig shoppinggata där vi gick och strosa ett tag och gjorde lite fynd. jag köpte underkläder på Pink (VS) och Fredrik hittade en träningsväska på Adidas.
 
Nu hade klockan blivit middag och vi hade bestämt att vi skulle äta på Hard Rock Café, satt först i baren där vi beställde varsin Strawberry Mojito, glasen köpte vi även till, vi har bestämt att det ska bli vårt samlarobjekt från alla våra resor, vi hade redan två sådana glas fast dom är från Hard Rock Café i Köpenhamn, och nu har vi även från New York, en bra början. :) Maten var som vanligt helt gudomlig och efter ett par timmar rullande vi ut därifrån.. somliga mer än andra, ingen nämnd, ingen glömd typ, hehe. Mot bussen och väl på hotellet somnade vi som två stockar. En väldigt bra födelsedag som jag fick spendera i the big apple med den allra mest fantastiska personen i mitt liv och min stora kärlek. <3