Onsdag - the last day

 
Så börja denna resan lida mot sitt slut, idag hade vi vår sista dag inne på Manhattan, vi åt frukost/lunch på IHOP, International House of Pancakes, gick vidare mot Macys och shoppa det sista, jag fynda lite på VS och Forever21 och Fredrik hittade fina kläder till sig själv. Middag på Applebee's, sällan... och sen tackade vi Manhattan för dessa fantastiska 10 dagar, imorgon ska vi checka ut kl 12, och flyget hem går 17.40. Nu ska vi sova så vi hörs imorgon igen innan vi åker till flygplatsen.  

Tisdag - Mamma Mia

 
 
 
 
 
 
 
Igår stod vi i kö, gick lite i affärer, åt sen lunch på Applebee's, besökte baren på Hard Rock för en öl och ett glas vin. Och sist, men absolut dagens höjdpunkt. Vi såg Mamma Mia på Broadway. Lyckades knäppa två bilder i slutet av showen. A M A Z I N G ! Är ni i New York - se den!!

Måndag - Rockefeller Center

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I måndags blev det en väldigt seg morgon, någon låg och drog sig lite för länge i sängen, vi kunde inte riktigt få ihop dom sista dagarna med det vi ville göra och hur vi skulle fördela det ekonomiskt i vår reskassa. Men löste sig gjorde det och vi åkte in vid lunchtid med målet att åka upp i Rockefeller Center, kosta va det kosta, se Manhattan uppifrån var något vi verkligen ville göra, vi kom upp till våning 68 - vilken utsikt, helt fantastisk. Sen insåg vi att där även fanns två våningar till och den ängeln som Fredrik är åkte han såklart med mig upp till våning 70, vi tog hissen upp och BAM så var vi utomhus där det inte fanns några glasväggar som på våning 68, vi hittade en liten sittplats till Fredrik och jag skynda mig att ta lite bilder och vi åkte sedan ner igen, till Fredriks stora glädje. Världens snällaste är han <3
Visa fler inlägg