Stand by

 
 
Då var det dags för en Stand by dag, har det mellan 08.00 - 16.00, det betyder att mellan dom timmarna måste jag vara tillgänglig på telefon och när/om dom ringer kunna vara på jobb inom en timme. Vilket betyder att jag tyvärr inte kan åka till stallet utan helt enkelt måste hålla mig hemma. Och precis innan jag började skriva här så logga jag in på min schemasida och så minsann att jag hade fått en lite ändring, så idag checkar jag in 15.35 för att flyga Ålborg fram och tillbaka, och imorgon skulle jag egentligen checkat in 6.15 men eftersom jag inte får mina rätta timmars vila eftersom vi landar 18.40 ikväll börjar jag nu istället 8.45 och flyger 4 ben Århus, istället för 6. Hänger ni med? ;) 
 
Så just nu ligger jag i soffan och gör inte så mycket, gick upp imorse lite innan kl 8 för att vara vaken ifall dom skulle ringa, tanken var även att jag skulle göra pannkakor till frukost men mjölken hade gått ut så det var bara å slänga, jag kan inte heller köra och köpa mjölk ifall jobb skulle ringa då jag fortfarande har standby fast nu till 14.35. Fredrik ligger och sover och vill inte heller väcka han riktigt än. Ska plocka undan lite i köket först och sen går jag in och väcker han. Såg även att jag fick in en läsarfråga i december som jag helt glömt bort, lovar att svara på den senare idag. 
 
 

Norge

Stavanger
Åh, man kan aldrig se sig mätt på det norska landskapet. Så otroligt vackert här uppe. Första natten sov vi i Stavanger, landade vid 17.30 tiden igår och åt middag så fort vi landade på hotellet. Idag checka vi in 5.30 och har flygit 5 ben. Stavanger -Bergen -Ålesund -Trondheim -Ålesund -Bergen. Var klara och på hotellet här i Bergen vid 13-tiden och har varit ledig sen dess. Sov en liten stund och tittade på serier på surfplattan, kl 18 åt vi i besättningen middag tillsammans och jag åt kokt potatis, lax och nån smörsås tror jag det var.. haha. Gott va det iallafall. 

Nu ligger jag i sängen, ska försöka sova nu. Imorgon börjar vi 20.30.. yepp en hel ledig dag iprincpi. Tänk om man hade haft såna dagar hemma, så mycket man hunnit med ;) 

god natt ❤

Nya året
Började det nya året med stand by dagar som sen blev lediga dagar och började jobba den 4 januari. Blev ingen mjukstart precis då jag fick en schemaändring och flög upp till Stockholm-ARN över dagen och jobba 15 timmar. Fick återigen schemaändring på söndagkvällen innan vi flög tillbaka till CPH... 

Måndagkväll, ca 24 timmar senare flög jag till ARN igen och vidare för tre korta nätter i Åbo, Finland. Man flyger sista turen dit på kvällen, sover ca 3 timmar och flyger första turen tillbaka på morgonen och är därefter ledig hela dagen med hotellrum på Clarion. Så iprincip vänder man på dygnet. Jag var hemma igen på torsdagförmiddag och däckade sen i soffan kl 20 på kvällen efter flera timmar i stallet. 

Var ledig fredag till söndag och började jobba igår, måndag, igen och åkte då till Norge. ✈
Visa fler inlägg