När tiden & orken inte räcker till

Här har det tyvärr varit lite tomt i helgen, jag kom hem från Linköping i lördagsmorse och spendera sedan min lördag på lillasysters ridlektion och sedan även hos mina egna hästar. Vi åkte även in ett gäng från stallet till Helsingborgs ridhus för att kolla en av delfinalerna i Swedish Riders Trophy, kvällen avslutade jag hemma hos min pojkvän med lägenhetsletande och Blacklist. Igår ringde klockan vid 9, och vid 10-tiden körde jag mot jobbet igen, flög 6 gånger Århus fram och tillbaka, var färdig vid 19 och körde då direkt till stallet och red Lorett, fin häst men att piloten där uppe var mindre bra gjorde att det bara blev kaos... men annars en mysig kväll hos hästarna ♡ 

Idag hade jag lite sovmorgon, skulle inte checka in förän 13.45, körde hemifrån vid halv ett och flög idag fyra ben Århus, så två mindre än igår. Och nu börjar alltså min långledighet på 6 dagar, har dock sagt till på jobb att tisdag, onsdag å torsdag får dom gärna ringa ifall dom behöver folk, säljer då mina lediga dagar och får tillbaka dom någon annan månad plus lite extra pengar är aldrig fel. 

Nu ska jag gå och lägga mig, väntar bara på att mannen ska ringa. Vi hörs imorgon. ♥

Pluttisbebis Juliett i somras ♥♥♥

God morgon


God morgon! Sovit gott? 

Själv var jag som en zombie imorse när klockan ringde, men det var bara att släpa sig upp, en morgon kvar... Åt ett knäckebröd och drack lite juice till frukost, jag gillar att Scandic dukar fram en liten frukost till oss som ska flyga så tidigt, varje morgon avgår vi (SAS) och KLM flyget till Amsterdam från Linköping. Just nu sitter vi ute i flyget, gjort våra checklistor och sagt till att vi är klara, om fem minuter kommer passagerarna. Vi hörs lite senare.

Fly safe ✈

Today

 
Hejsanhoppsan från Linköping. 
En lång dag är nu nästan slut, vi landa tillbaka i Linköping vid 15-tiden. Varit på mitt hotellrum sen dess, ska strax hoppa i mina civila kläder för att möta upp dom andra och gå ut och äta middag. Varit en bra dag med fina flygningar, har samma turer imorgon. Later peps. 
Visa fler inlägg