09.00 - Central Park & födelsedagsfirande

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken lyckad dag det blev igår, det var Fredriks 25 årsdag och vi hade det riktigt mysigt tillsammans, dock höll vi på att frysa sönder när vi strosa runt i Central Park, vinden va såå kall, så det var såklart lite tråkigt. Men på vissa ställen i parken var det soligt och vindstilla. Efter en liten fika i parken började vi sen röra oss mot resturangen där vi hade bokat bord för kvällen, Club A Steakhouse, och som dom svenskar vi är var vi ganska ensamma i resturangen när vi åt middag kl 18.00 en fredagskväll i NY, haha. Men då hade vi också ungefär 5 servitörer som bara hade oss och tänka på. Vi åt varsin NY Strip, Fredrik drack öl och jag tog ett glas vin. Dagen till ära så bjöd resturangen både på förrätt och efterrätt, dom tog ett foto på oss som vi fick utskrivet och servicen var riktigt bra. Resturangen ligger vid 2nd Avenue och på East 58th Street. 
 
Efter den fantastiska middagen tog vi en taxi tillbaka till busstationen för att åka hem till hotellet. Vi hade tänkt åka upp till en resturang som heter The View, men den ligger på Times Square och det var så himla kallt ute, så det blir imorgon då det är min födelsedag och vi hade då tänkt äta middag på Hard Rock Café som ligger precis vid Times Square så då är vi redan i ungefär samma område. 
 
Nu håller vi på att göra oss iordning för dagen, vi ska hänga nere vid frihetsgudinnan och försöka åka nån båttur, därefter ska vi gå över Brooklyn Bridge och kolla på en basketmatch när Brooklyn Nets spelar.